Atvangarde BV is een specialist op het gebied van het op de markt brengen van Inkomens Informatie software. Inkomens Informatie software is een instrument waarmee mensen  inzicht krijgen in hun inkomensontwikkeling bij: Stoppen met werken, Overlijden, Arbeidsongeschiktheid en Werkloosheid.

Ons aanbod in software en diensten zijn het resultaat van ervaring  en het maken van doordachte keuzes van leveranciers en partners. Sinds 2009 zijn wij actief op de markt van besparingen voor gezinnen en ondernemers.  Wij ontdekten dat  veel financiële stress ontstaat doordat klanten geen overzicht  en zeker geen inzicht hebben in hun inkomsten dan wel uitgaven. Ook merkten we dat er behoefte is aan een veilig, onafhankelijk, digitaal systeem dat altijd en overal geraadpleegd kan worden door de klanten.

Dat bracht ons op het idee om op zoek te gaan naar de nieuwste online software en technieken om onze klanten behulpzaam te zijn bij het verkrijgen van financieel inzicht.

Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om adviezen te geven of te bemiddelen in financiële diensten en/of producten. Dat laten we graag over aan deskundigen met de juiste kennis en vaardigheden zoals financiële planners , hypotheekadviseurs, budgetcoaches of assurantie tussenpersonen.

Wij dragen er toe bij dat de klanten goed zijn voorbereid op een adviesgesprek  en dat de betreffende adviseur op zijn/haar beurt niet onnodig veel tijd kwijt is aan het verzamelen en ordenen van relevante informatie die nodig is voor het geven van adviezen.

We blijven continue verbeteren en vragen we ons altijd af wat er beter , eenvoudiger  en gemakkelijker kan en  we slaan steeds nieuwe bruggen tussen technologie, organisatie en mensen.

ONZE ZINTUIGENONAFHANKELIJK

VEILIG EN BETROUWBAAR

EENVOUDIG

GEMAKKELIJK

TOP SERVICE